NesaAuto.rs

nesapn@beotel.net

+381 69 56 50 990

Radno vreme od 8-20h (pon – sub)

+381 69 56 50 990     nesapn@beotel.net
N43.8553328    E21.4361628

Vreme je novac i treba ga pametno iskoristiti!
Dodjite kod nas i obavite sve na jednom mestu!
Rad, rad i samo rad!
previous arrow
next arrow
Slider
Registracija i tehnički


Teretni i putnički program

Tahograf


Baždarenje i popravka

Servis


Servis vozila i šlep služba

Prodavnica


Prodavnica auto delova

Salon


Auto salon i prodaja polovnih vozila iz uvoza

Perionica


Perionica za teretni i putnički program

O nama

Naš tim
mladih i stručnih profesionalaca

 

Posvećujemo puno pažnje obrazovanju  i licenciranju stručnjaka koji će kasnije zahvaljujući svom trudu i zalaganju predstavljati lice naše firme.

cropped-Nas-tim-NesaAuto.jpg

Dobrodošli u firmu doo Neša Auto!

Firma „Nesa Auto Aauto delovi“ je osnovana 1990. godine u februaru mesecu, kada je sadašnji vlasnik, Nebojsa Kostic, odlučio da u vreme komunizma, kada je bilo veoma teško osamostaliti se, osnuje STR „Nena Auto“pa je kasnije nakon par godina promenjeno ime u Nesa Auto.

„Nesa auto“firma je imala 3 prodavnice maloprodaje u gradu  . Firma je zadržala ime uz mnogobrojne promene, odnosno, veliko ulaganje a samim tim i veliki napredak. 2020. godine naša firma je napunila 30 godina uspešnog rada.

 Asortiman automobilskih delova se konstantno povećavao a akcenat se stavljao na poštenom odnosu prema kupcima, što je slučaj i danas. Sedamnaest godine kasnije, tačnije 2007. samostalna Prodavnica auto delova trgovačka radnja „Nesa Auto“ je osnovala bratsku firmu D.O.O. „Nesa Auto Servis“. Tada su građani Paracina dobili mogućnost da svoje četvorotočkaše pregledaju u savremenom tehničkom centru našeg servisa.

Paracin  je dobio prvi ovlasceni Fiatov servis za proveru tehničke ispravnosti vozila i popravku. Iste godine (2007)otvorena je i vulkanizerska radnja u sklopu servisa, sa tada, najsavremenijom mašinom za balansiranje. Sa druge strane, asortiman automobilskih delova u maloprodajnom objektu firme „Nesa Auto“ beležio je konstantan rast. U njemu su se tada mogli pronaći gotovo svi rezervni delovi za svaki automobil, bilo da je domaće ili strane proizvodnje. U korak sa vremenom 2007. godine firma „Nesa Auto“ je prva u opštini ponudila svojim klijentima na korišćenje savremen uređaj za dijagnostiku (Bosch KTS 640). 2007 godine „Nesa Auto“ ulazi u partnerstvo sa Fiatom i postaje njegov ovlasceni diler. To partnerstvo traje i dan danas,stim sto Nesa Auto Servis servisira sve vrste vozila.

Firma „Doo Nesa Auto“ se može pohvaliti velikim brojem klijenata koji su joj verni više od 25 godina. „Nesa Auto“ se bavi i punjenjem i popravkom automobilskih klima. Danas „Doo Nesa Auto“ poseduje Tehnicki pregled,Tahografsku radionicu , Perionicu